• CNC Draaimachine

  CNC Draaimachine

 • Vertikaal Bewerkingscentrum

  Vertikaal Bewerkingscentrum

 • Slijpen

  Slijpen

 • Conventioneel draaien

  Conventioneel draaien

 • Conventioneel frezen

  Conventioneel frezen

 • CNC programmeren

  CNC programmeren

 • 3D Solidworks

  3D Solidworks

Wie zijn wij

Dubré B.V. is een MKB bedrijf actief op het gebied van ontwerp, verspaning en montage van machine onderdelen voor de food- en non-food inductie. Dubre BV is een betrouwbare, ervaren en solide partner voor haar klanten. Bovendien is Dubre BV met 10 medewerkers een erkend leerbedrijf, waarin alle voorkomende verspanende (zowel ferro- als non-ferro metalen) werkzaamheden worden verricht. Door een man-machine verhoudding 1:3 kunnen de medewerkers flexibel werken, dit resulteert in snelle en betrouwbare levertijden. Spoedopdrachten worden nog dezelfde dag, desgewenst op locatie bij de klant worden afgeleverd. Dankzij 52 jaar ervaring mag Dubre BV zich met recht een solide, ervaren en betrouwbare partner in de metaalbewerking noemen. 

 

 

De onderneming richt zich op one-stop-shopping, waarbij de klant besteld en een technische oplossing (nieuw/hersteld of bewerkt machine onderdeel) op locatie krijgt aangeleverd. Diverse oppervlakte behandelingen, plaatwerk en bekleden van onderdelen worden via collegiale samenwerking in dit proces uitbesteed. Hierbij wordt de onderneming door klanten als een verlengstuk van de eigen werkplaats gezien. 

 

De bedrijfsdoelstelling is gericht op vernieuwing, verandering en continue verbetering van het bedrijfsproces om zo de rol van werkplaatsfunctie voor producerende bedrijven optimaal te kunnen vervullen.

 

 

 

 

 

Leverancier.jpg
Eigen bezorgdienst

Logistieke service in eigen beheer, waardoor producten op locatie worden bezorgd.

flexibel.jpg
Wij zijn flexibel

Bij spoedopdrachten verlenen wij snel en flexibel optimale service.

checked.jpg
One-stop shopping

Wij bieden onze klanten total solutions aan voor het bewerken en nieuw leveren van machine onderdelen.

maatwerk.jpg
Maatwerk oplossingen

Gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricage- en montage van machine onderdelen op klant specifieke basis.

Machinepark

 

Met 20 metaalbewerkingsmachines, waarvan 7 computergestuurd, beschikt Dubré over een actueel machinepark. Door de diversiteit en de omvang van ons machinepark kunnen wij snel en deskundig inspelen op de wensen van onze klanten.

Op onze engineeringsafdeling denken wij graag met u mee om uw visie werkelijkheid te maken in de vorm van een tastbaar product.

background.jpg

Bij Dubré leveren we maatwerk oplossingen voor elk metaal vraagstuk!


Dubré is gespecialiseerd in het ontwerp, de fabricage- en montage van machine onderdelen en specifieke bewerking uit ferro- en non-ferro en/of kunststof materialen in alle vormen en maten.

pietervanopstal.jpg
Pieter van Opstal
Directeur