Contact

 

Wilt u meer informatie? Neem dan contact met ons op via 013 542 62 66, info@dubre.nl of vul onderstaand contactformulier in. Wij nemen dan zo snel mogelijk contact met u op.

 

 

Routebeschrijving

 

Vanuit de richting ‘s Hertogenbosch of Eindhoven

Op de snelweg A58 richting Breda neemt u de afslag Reeshof/Tilburg. Onderaan de afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. U volgt de ring Tilburg op de N260, richting industrieterrein Vossenberg West 1, industrienummer 0-840. Bij het verkeerslicht gaat u vervolgens rechtsaf de Atheastraat in. Wanneer u de kruising nadert slaat u linksaf Theseusstraat in en na ± 100 meter slaat u rechtsaf de Hectorstraat in en rijdt richting de kruising met de Polluxstraat, aan de linkerkant bevindt zich Dubré B.V.

 

Vanuit de richting Breda

Op de snelweg A58 richting Eindhoven neemt u de afslag Gilze Rijen/Tilburg. Onderaan de afslag gaat u bij de verkeerslichten linksaf de N260 op. Vervolgens rijdt u richting industrieterrein Vossenberg West 1, industrienummer 0-840. Bij het verkeerslicht gaat u vervolgens rechtsaf de Atheastraat in. Wanneer u de kruising nadert slaat u linksaf Theseusstraat in en na ± 100 meter slaat u rechtsaf de Hectorstraat in en rijdt richting de kruising met de Polluxstraat, aan de linkerkant bevindt zich Dubré B.V.

 

 

*