Onze diensten

 

Dubré is de specialist op het gebied van metaalbewerking. U bent bij ons dan ook aan het juiste adres voor de meest uiteenlopende vragen met betrekking tot metaalbewerking. Zo hebben wij jarenlange ervaring met het fabriceren van machine-onderdelen (zowel metaal als kunststof) op klantspecifieke basis. Maar ook met het uitvoeren van specifieke bewerkingen van metalen en kunststof onderdelen helpen wij u graag. Alle soorten orders kunnen worden geplaatst, van het normale draai- en freeswerk tot nauwkeurig slijp- en polijstwerk en alles wat daar tussen in ligt. Dit alles kan in enkel stuks en in kleine tot middelgrote series. Ook plaat- en klein constructiewerk, kunnen wij voor u verzorgen. 

 

Dubré B.V. streeft ernaar u een compleet product te leveren. Daarom maken wij graag eerst een afspraak om bijvoorbeeld professionele 3D tekeningen van aangeleverde modellen te maken en de juiste afmetingen te noteren. Bovendien verzorgen wij alle eventuele nabehandelingen en specifieke bewerkingen. En dat alles met snelle levertijden en flexibiliteit die u van Dubré B.V. gewend bent.

 

Wilt u meer weten over de diensten van Dubré B.V.? Neem dan contact met ons op via 013 542 62 66 of info@dubre.nl.

 

 

 

ontwerp:

 

Inmeten en ontwerpen van machine- en/of onderdelen op klantspecificieke basis met behulp van 3D solidworks tekenprogramma

 

 

Metaalbewerking:

Naast het draaien en frezen van diverse soorten metaal (staal, RVS, aluminium, gereedschapsstaal, speciaal staal, messing en brons)verspaant Dubré ook diverse soorten kunststof tot middelgrote- en fijn mechanische onderdelen in enkel stuks en kleine series met een actueel, zowel conventioneel- als computergestuurd, machinepark. Binnenkort wordt dit machiniepark uitgebreid met een CNC vertikaal bewerkingscentrum Haas VF 4-EU en CNC draaimachine Haas ST 25Y.

 

 

Plaat- en constructiewerk:

Met behulp van Autocad 3D tekeningen zijn wij in staat gecompliceerde plaatwerk- en constructie onderdelen te fabriceren en leveren.

 

Oppervlaktebehandelingen:

Alle soorten specifieke nabehandelingen worden voor de klant verzorgd, waaronder harden, nitreren, zwarten, chromen, stralen en spuiten.

 

Rubberbekleding:

Bekleden van wielen, rollen en walsen met PU en speciale coatings

 

flexibel.jpg
Wij zijn flexibel

Bij spoedopdrachten verlenen wij snel en flexibel optimale service.

truck.jpg
Eigen bezorgdienst

Logistieke service in eigen beheer, waardoor producten op locatie worden bezorgd.

checked.jpg
One-stop shopping

Wij bieden onze klanten total solutions aan voor het bewerken en nieuw leveren van machine onderdelen.

maatwerk.jpg
Maatwerk oplossingen

Gespecialiseerd in de fabricage, het ontwerp en montage van machine onderdelen op klant specifieke basis.

background.jpg

Benieuwd wat we voor u kunnen betekenen?


Dubré wordt voor veel klanten ingezet als verlengstuk van hun eigen technische dienst. Wilt u weten wat wij voor u kunnen betekenen? Neem contact met ons op!

pietervanopstal.jpg
Pieter van Opstal
Algemeen manager